Tableau

Vancouver, BC - 2019

The combination of rustic beauty with industrial elements perfectly befits Tableau Software’s new Vancouver Office. A global leader in rapid-fire business analytics software, this client values a space that promotes and sustains idea generation and collaboration. Given that the client was relocating from another space, we crafted designs with the intent of utilizing existing pieces, promoting continuity. The Earthly tones coupled with Veneer wood finishes harmoniously blend together to create a soothing work environment. Our designers worked closely with the client to establish new cable management systems, which tremendously enhances the aesthetics of the space whilst keeping functionality at the forefront. We utilized our range of Renew sit/stand work stations to promote a customizable workstation with individual privacy screens to add additional sound dampening and confidentiality. Common areas were designed to promote comradery and strengthen the sense of office community.