Weight Watchers (WW)

Reimagined brand and focus brought to life at work.

WW main 1000x420

Weight Watchers, a health and weight loss service and product provider reimagined their corporate spaces to position a rebrand and align with leadership and stakeholder changes. The Canadian head office project aimed to relocate a growing team to a newly constructed building and provide a progressive work environment that would foster corporate culture, promote wellness and reinforce the evolving brand.

To support WW’s philosophy on health and wellness, COI provided human centered furniture solutions with ergonomic sit-to-stand applications in all workstations and a variety of collaboration spaces throughout the floorplate. With a single point of contact approach, COI decommissioned the existing space, implemented Live Platform (a space utilization and workstation posture preference app) and provided ergonomic training. COI continues to support WW with furniture standards, post project reconfiguration and new product integration, and solutions for their retail environments.


Read the full project profile.